Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 4198944 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 -17:00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Παρακαλούμε την στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας να είστε πολύ προσεκτικοί για την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις: Εάν η υπαναχώρηση είναι αναιτιολόγητη, χωρίς καμία επιβάρυνση ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση και εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Σε περίπτωση υπαναχώρησης,  ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. 

Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας, η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία. Το ποσό της αποζημίωσης θα οριστεί από την εταιρεία. Η υπαναχώρηση δεν ισχύει όταν :

Προϊόντα τα οποία έχουν μονταριστεί - συναρμολογηθεί από τον πελάτη δεν επιστρέφονται.

Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας ( όπως καλύμματα τουαλέτας, χαρτοδοχεία, βουρτσάκια τουαλέτας.) Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή , εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής(ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή(για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί κατά την παραλαβή, παρουσία του μεταφορέα(σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφράγισης των προϊόντων).

Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής(ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία. Στην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας «κατόπιν παραγγελίας» δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα μας θα ανανεώνουμε και θα τροποποιούμε τους παρόντες όρους χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Για το λόγο αυτό σας συστήνουμε να διαβάζετε τους παρόντες όρους σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Για τα προϊόντα τα οποία, είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, δεν είναι εφικτή η επιστροφή τους.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής παραγγελίας (επιλογής μεταφορικής του πελάτη, ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά της μεταφορικής της επιλογής του).

Ουδεμία ευθύνη φέρουμε, για ζημιά παραγγελίας που προκλήθηκε από επιλογή μεταφορική του πελάτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλείτε στο τηλ: 2114198944 και στο e-mail: [email protected]

Κατασκευή ιστοσελίδας Noetik